ATSO, TEB ile kredi protokolü imzaladı

ATSO, TEB ile kredi protokolü imzaladı


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında ATSO üyelerine uygun koşullarda kredi kullandırılmasına yönelik protokol imzalandı.
     ATSOda düzenlenen törende, protokolü ATSO Başkan Yardımcısı Adnan Vücudi Özen ile TEB Akdeniz Bölge Direktörü İbrahim Savaş ve Güllük Şube Müdürü Halil Şepitçi imzaladı.
     TEB Akdeniz Bölge Direktörü İbrahim Savaş, imzalanan protokol ile ATSO üyesi KOBİlerin TEBin Taksitli ticari nakit kredilerinden çeşitli avantajlarla yararlanacağını bildirdi.
     Taksitli ticari nakit kredi ile TEB ticari kredilerde müşterilerine kolaylık sağlamaya devam ettiğini belirten Savaş, Nefes aldıran kredi kampanyası kapsamında Taksitli ticari nakit kredi kullanan KOBİlerin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatıyor. Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500 bin TL olan kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, İş yerim güvende sigortası ile kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar. Taksitli ticari nakit kredi almak için TEB şubelerine başvuruda bulunanlar, bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahip oluyor ifadelerini kullandı.
     ATSO Başkan Yardımcısı Adnan Vücudi Özen de oda olarak bankalar ile yaptıkları protokolleri önemsediklerini ifade ederek Üyelerimizin finansal ihtiyaçlarını karşılamak için dönem dönem çeşitli bankalar ile protokoller yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu anlaşma tüm üyelerimize hayırlı olur dedi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO, TEB ile kredi protokolü imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER