Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Babaeskideki selin ardından


KIRKLARELİ (A.A) - Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, ilçede geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinin ardından başlayan ilaçlama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
     Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk Mahallesinde yaşanan sel felaketi sonrası bölgede sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarının yapıldığını belirtti. Atatürk Mahallesinde çevre düzenlemesi çalışmalarınında da yapıldığını ifade eden Hacı, şunları kaydetti:
     İlçemizde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına son derece önem vermekteyiz. Çünkü temizlik çok hassas bir konudur. Sağlıksız bir çevre halkımızın sağlığını da tehdit edebilecektir. Bizde bunun için ilçemizde yaşanmaması için temizlik hizmetleri konusuna daha fazla yatırım yapmaktayız. Evlerimiz önünde olan çöp konteynırları dahil ilçemizde periyodik aralıklarla doğaya zarar vermeyen ilaçlarla ilçemizde ilaçlama çalışmalarını sürdürmekteyiz. İlçemizin cadde ve sokaklarıyla birlikte, yeşil alanlar, çöp alanları, fosseptik çukurları, parklar, dereler ve pazar yerleri belirli bir program dahilinde ilaçlamaya devam edeceğiz.
    
     -Demirköy Cumhuriyet Başsavcısı Demire ziyaret
    
     Kırklareli Birinci Amatör Ligi B Gurubunda şampiyon olan Demirköyspor Kulübü Başkanı Cem Ünsur, Demirköy Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Demiri ziyaret etti.
     Ünsur, ziyaretinde yaptığı konuşmada, şampiyonluk yolunda kendilerine destek veren Demire teşekkür etti. Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Demir, Demirköysporun başarıdan başarıya koştuğunu kaydetti. Demir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demirköysporun şampiyonluğunun kendilerini mutlu ettiği belirtti.
    
     Muhabir: Nihat Evren / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER