Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayana ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayana ziyaret -Karadağın Ankara Büyükelçisi Bralic: -"Karadağ, Türkiyeye çok güveniyor. Siyaset, ekonomi ve kültürel alanda ilişkilerimiz en üst düzeydedir" (Fotoğraflı - Görüntülü)


KIRKLARELİ (A.A) - Karadağın Ankara Büyükelçisi Ramo Bralic, "Karadağ, Türkiyeye çok güveniyor. Siyaset, ekonomi ve kültürel alanda ilişkilerimiz en üst düzeydedir" dedi.
     Büyükelçi Bralic, eşi Bahriya Bralic ile Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayanı ziyaret etti.
     Bralic, burada yaptığı konuşmada, Kırklarelinin Türkiyede büyüyen ve gelişen ilerinden biri olduğunu söyledi.
     Karadağın genç bir ülke olduğunu ifade eden Bralic, "Kırklareli, Balkanlara en yakın illerden biridir. Kırklarelide çok sayıda göçmen ve Karadağdan göç eden insan var. Kırklarelinin tarihine baktığımızda hem Bosna Hersekten hem de Karadağ topraklarından çok sayıda göç eden insan olduğunu görüyoruz" diye konuştu.
     Bralic, Kırklareliye 36 yıl önce geldiğini ifade ederek, o zamandan bu yana kentte çok şeyin değiştiğini gözlemlediğini kaydetti.
     Kırklarelide güzel çalışmaların yapıldığını gördüklerini dile getiren Bralic, "Karadağ, Türkiyeye çok güveniyor. Siyaset, ekonomi ve kültürel alanda ilişkilerimiz en üst düzeydedir. Türkiye ile akrabalık bağlarımız da var. Genç bir devletiz ve Türkiye ile çalışmalarımız var. Her alanda üst düzeydeki ilişkilerimiz devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.
     Belediye Başkanı Çağlayan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bralice Kırklareli hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER