Kırşehir Belediyesi, yeni dönem ilaçlama çalışmalarına

Kırşehir Belediyesi, yeni dönem ilaçlama çalışmalarına başladı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni dönem ilaçlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yeni dönem ilaçlama faaliyetleri kapsamında, Katı Atık Depolama Tesisi, Kılıçözü Çayı, Bağbaşı Avgun Deresi, Selgah Deresi ve Hılla Göleti ile çeşitli gübrelik alanlarda ilaçlama çalışması yapıldığını ifade etti.
     Tespit edilen bölgelerde yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında, şehrin tüm bölgelerinin 15er günlük periyotlar halinde etaplara ayrılarak ilaçlanacağını belirten Bahçeci, şunları kaydetti:
     Şehrimizde haşerelerin üreme kaynağı olan sulak yerlerin karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ve park bahçe alanlarını da keneye karşı ilaçlama faaliyetleri yapılıyor. Belediyemiz halk sağlığını korumak için elinden gelen çabayı gösteriyor. İlaçlama çalışmalarımız sayesinde bu bölgelerdeki uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı mücadelemiz devam ediyor. Halkımızın rahat bir yaşam sürdürebilmesi için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerekli tedbirleri alınarak düzenli bir ilaçlama programı ile çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün 212 92 66 nolu telefonunu veya 214 1010 numaralı telefondan Ak Masayı arayarak ilaçlama konusunda her türlü yardımı alabilir.
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Belediyesi, yeni dönem ilaçlama çalışmalarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER