Kırtasiyeciler yeni eğitim öğretim dönemine hazır

Kırtasiyeciler yeni eğitim öğretim dönemine hazır


MERSİN (A.A) - Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım, yeni eğitim öğretim sezonuna hazır olduklarını bildirdi.
     Kıvılcım, yazılı açıklamasında, kırtasiyeci esnafının sağlığa zarar vermeyen ürünleri ve TSEli defter ve ders araçları sattığını belirtti.
     Öğrencilerin eğitim yıllarındaki en büyük ihtiyaçlarından bir tanesinin kırtasiye sektörü olduğunu vurgulayan Kıvılcım, Kırtasiyeler öğrencilerimizin değişmez tutkusudur. Sektörümüz, değişen yeni koşullarda sağlığa zarar vermeyen ürünleriyle, TSEli defter ve ders araçlarıyla, taksitli ve kredi kartlı satışlarıyla yeni döneme hazırdır. Kırtasiye kırtasiyeciden alınır sloganıyla öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hizmete hazırız ifadelerini kullandı.
     Kıvılcım, bu yıl 4+4+4 şeklindeki uygulamayla yeni eğitim öğretimine girildiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Bu yıl ilk defa hayata geçirilecek bu uygulama, öğrenci ve velilerde kısmı bir tedirginlik yaratacaktır. Ancak öğrencilerimizin başarısı ülkemizin temel hedefi olmalıdır. Öğrencilerimizin başarısı için öncelikle öğretmenlerimize ve ailelere büyük görevler düşmektedir. Öz güveni yüksek, araştırmacı hedefleri olan nesiller yetiştirmek tüm milletimizin ortak düşüncesidir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kırtasiyeciler yeni eğitim öğretim dönemine hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER