Kocaelide hırsız operasyonu

Kocaelide hırsız operasyonu -Darıcada bir inşaat alanındaki demir kalıpları çalmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Darıca ilçesindeki bir inşaat alanından demir kalıpları çalmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
     Bu arada Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesi Elvan Sokaktaki inşaat alanında bulunan demir kalıpların bir araca yüklenmek istediği ihbarı üzerine çalışma başlattı.
     Söz konusu adrese gelen ekipler, 300 adet demir kalıbı araçlarına yüklemeye çalışan Y.T. ve E.G.Byi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularında, çalmak istedikleri demir kalıpları hurdacılara satacaklarını söyledikleri öğrenildi.
     Bu arada, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Dilber Sokakta park halindeki bir tır ve otomobilin etrafında şüpheli bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.
     Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede her iki araçta da düz kontak yapılarak çalınmak istendiğini belirledi. Çevrede araştırma yapan ekipleri fark etmesi üzerine kaçmaya çalışan M.A.A, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.
     Gözaltına alınan şüphelinin üzerinden levye, tornavida ve araç çalmada kullanılan çeşitli aletlere rastlandı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen M.A.Anın, hırsızlık suçundan poliste 19 kaydının bulunduğu belirlendi.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide hırsız operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER