Kocaelide trafik kazaları

Kocaelide trafik kazaları -Gölcük ve İzmit ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı kazada kazalarda 12 kişi yaralandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Gölcük ve İzmit ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 12 kişi yaralandı.
     Gölcük Piyale Paşa Mahallesi D-130 Karayolu İskele Işıklar mevkisinde, Ferit Memnunun kullandığı 45 VF 041 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Uzman Çavuş Mustafa Yıldırım yönetimindeki 41 AE 297 plakalı otomobille çarpıştı.
     Kazada, sürücü Yıldırım, eşi Seyyide, kızları Sedef, Sıla Yıldırım ve diğer otomobildeki sürücü Ferit Memnun, eşi Münnevver Memnun ile Gülser Tepeli ve Aliye Nigiz yaralandı.
     Yaralılar, ambulanslarla, çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Ferit Memnun ve otomobilindekilerin Gölcüke bir nişana katılmak için geldikleri öğrenildi.
     İzmit D-100 Karayolu Ankara istikameti Halkevi mevkisinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 41 PV 786 plakalı otomobil, Nihat Atıkın kullandığı yolcu minibüsüne arkadan çarptı.
     Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs, yol kenarındaki otobüs durağına çarparak devrildi. Kazada, sürücü Atık ile araçtaki Levent Çakır, Coşkun Oğuz ve Eray Kalafat yaralandı.
     Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince İzmit Seka ile Kocaeli Devlet hastanelerine sevk edildi.
    
     Muhabir: Fahri Haner - Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide trafik kazaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER