Konak Mahmut Kömürkara Ortaokulunun voleybol başarısı

Konak Mahmut Kömürkara Ortaokulunun voleybol başarısı


MALATYA (A.A) - Malatya Konak Mahmut Kömürkara Ortaokulu voleybol takımı, Yıldız Kız Voleybol Grup Müsabakalarında birinci oldu.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu eğitim öğretim yılında Malatyada gerçekleştirilen okullar arası İl Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Konak Mahmut Kömürkara Ortaokulu voleybol takımı, Hataydaki grup müsabakalarında da birinci olarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandı.
     Voleybol takımı öğrencileri okulda arkadaşlarının ve Konak Mahallesi halkının da ilgi odağı oldu. Voleybolcu kızlar Hataydan dönüşlerinde okulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından coşkuyla karşılandı.
     Okul Müdürü Sinan Çelik, geçen yıl da küçükler kategorisinde il ve bölge birincisi olarak kendilerini sevindiren öğrencilerin bu yılki başarısı ile gurur duyduklarını belirtti. Çelik, bu başarıda emeği olan beden eğitimi öğretmeni Fatih Elitoka ve öğrencilere teşekkür ederek, 26 Martta Nevşehirde düzenlenecek yarı finallere katılacak olan takıma başarı diledi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Konak Mahmut Kömürkara Ortaokulunun voleybol başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER