Konyada minibüsün köprü inşaatı çukuruna düşmesi

Konyada minibüsün köprü inşaatı çukuruna düşmesi -Kazada hayatını kaybeden 5 kişi toprağa verildi


KONYA (A.A) - Konyada dün düğüne gidenleri taşıyan minibüsün köprü yapımı için kazılan çukura düşmesi sonucu ölen 5 kişi, toprağa verildi.
     Cenaze aracıyla memleketleri Konyanın Seydişehir ilçesine bağlı Kozlu köyüne getirilen Fevzi Güzel (18), Hasan Uğurlu (18) ve Mehmet Karacanın (50) cenazeleri, köy meydanında bir süre bekletildi.
     Kozlu Camisinde kılınan namazın ardından Güzel, Uğurlu ve Karacanın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Cenaze namazına siyasi partilerin temsilcileri, belde belediye başkanları ve ölenlerin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kazada hayatını kaybeden Hasan Uğurlunun babası Mehmet Uğurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, epilepsi hastası olan oğlunun vücudunun yüzde 70inin yandığını, bu yüzden ilk etapta teşhis edemediklerini ifade eden baba Uğurlu, oğlunu ikinci kez yaptığı teşhiste kollarından tanıdığını bildirdi.
     Gözyaşlarına hakim olamayan baba Uğurlu, acılarının büyük olduğunu söyledi.
     Kazada, hayatını kaybeden Müşerref Kaya (35) ile akrabası olduğu öğrenilen Saliha Kayanın (35) cenazeleri ise kent merkezinde Hacıveyis Camisinde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığında toprağa verildi.
    
     -Annelerini son yolculuğuna uğurladılar-
    
     Cenaze namazında Saliha Kayanın oğlu Mehmet (6) ile kazada yaralanan kızları Şerife (17) ve Şevval (13) de hazır bulundu.
     Cenaze törenine tekerlekli sandalyeyle katılan Şerife Kaya, gözyaşlarına hakim olamazken, küçük Mehmetin her şeyden habersiz annesinin tabutuna bakması yürekleri dağladı.
     Gevrekli beldesine düğüne gidenleri taşıyan Mehmet Karaca yönetimindeki minibüs, dün akşam Seydişehir-Konya karayolunun 31. kilometresinde köprü inşaatı için açılan çukura düşmüş, kazada Karaca ile Müşerref Kaya, Hasan Uğurlu, Fevzi Güzel ve 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Saliha Kaya hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / İbrahim Yozoğlu / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Konyada minibüsün köprü inşaatı çukuruna düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER