Konya elektrik sektörü İtalyada

Konya elektrik sektörü İtalyada


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odasının (KTO) organizasyonuyla 29 kişilik Konya heyeti Milano Uluslararası Aydınlatma Fuarı Euroluce 2013e katıldı.
     Konya Ticaret Odasının organizasyonuyla Konya Ticaret Odası Elektrikçiler, İnşaat ve Mobilya meslek komitelerinden ve Konya Elektrikçiler Odası üyelerinden oluşan 29 kişilik heyet, alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak bilinen İtalyanın Milano kentinde 9-14 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası Aydınlatma Fuarı Euroluce 2013e katıldı.
     38 bin metrekarelik alanda 50den fazla ülkeden 2 bin 500 firmanın katılımıyla düzenlenen aydınlatma fuarına katılan Konya heyeti, dünyadan 350 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda, aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren üretici, ihracatçı, ithalatçı ve dağıtımcı firma yetkililerinin yanı sıra dekorasyon, iç tasarım, mimari ve mühendislik firmaları ile görüşme imkanı buldu.
     KTO heyeti fuar gezisi kapsamında Milano Konsolosluğu Ticaret Ataşesi Semine Uygun ile bir araya geldi. Kendisi de Konyalı olan Uygun, Konyalı firmaların İtalya firmalarıyla işbirliği yapabileceği konularda bilgi verdi.
     KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Konya elektrik sektörünün fuar organizasyonu kapsamında bir araya geldiğini ifade etti.
     Konyadaki elektrik sektörü ile ilgili kurumların bir araya gelerek fuar organizasyonuna katılmalarının önem taşıdığını ifade eden Öztürk, Son iki yılda elektrik sektörümüz dünyanın en büyük aydınlatma fuarlarına katılmaktadır. Organizasyonu düzenleyen elektrikçiler meslek komitemize teşekkür ediyorum dedi.
     Fuara katılan sektör temsilcilerinden Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Adil Yüknü ise 2012de Almanya ve 2013te İtalya olmak üzere dünyanın en büyük fuarlarına katılarak sektör için görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konya elektrik sektörü İtalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER