Konya Milletvekili Akış, Beyşehirde

Konya Milletvekili Akış, Beyşehirde soyunma odasında yaşanan coşkuya ortak oldu


KONYA (A.A) - Beyşehire gelen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Beyşehirli amatör futbolcuların soyunma odasında yaşadığı galibiyet sevincine ortak oldu.
     Beyşehir Belediyesi ile Kadınhanı Belediyespor arasında oynanan Konya 1.Amatör Küme Süper Gruba dahil amatör lig karşılaşmasını izlemek için 75. Yıl Cumhuriyet Stadına gelen Akış, müsabakanın son 20 dakikalık bölümünü kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme ve diğer partililerle birlikte protokol tribününden izledi.
     Maçın bitiş düdüğünün çalınmasının ardından soyunma odasına yönelen Akış, 4-0lık galibiyete imza atan futbolcuları ve antrenörü Nail Vurucuyu ellerinden tek tek sıkarak başarısından ötürü tebrik etti.
     Futbolcuların yaşadığı galibiyet coşkusuna ortak olan Akış, maçın son 20 dakikalık bölümünü izlediğini vurgularken, Beyşehirin başarısının devam etmesi dileğinde bulundu.
     Adilin attığı son golü beğendiğini harika goldü sözleriyle ifade eden Akışa futbolcular, ligde sadece 1 yenilgilerinin bulunduğunu ve bunun da bir kaza mağlubiyeti olduğunu belirterek, liderliğin sürdüğünü söyledi.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konya Milletvekili Akış, Beyşehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER