Konya SMMMO Başkanı Turan:

Konya SMMMO Başkanı Turan: -"Bizlere düşen en önemli görev Efendimizin güzel ahlakını örnek almak ve tüm insanlığa doğru bir şekilde tanıtmaktır"


KONYA (A.A) - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan, insanlara düşen görevin; Hz. Peygamberin ahlakını örnek almak ve tüm insanlığa doğru bir şekilde tanıtmak olduğunu söyledi.
     Turan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk-İslam aleminin ve Konyalıların Kutlu Doğum Haftasını kutladı.
     Hz. Peygamberin tüm alemler ve tüm çağlar için örnek olarak gönderildiğini vurgulayan Turan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Peygamberimiz, sabrı ve merhametiyle insanlığa karşı Allahın bir lütfudur. Bu noktada bizlere düşen en önemli görev Efendimizin güzel ahlakını örnek almak ve tüm insanlığa doğru bir şekilde tanıtmaktır. Peygamberimiz, hayatının her anıyla Allaha gönülden bağlanmanın, onun emir ve yasaklarına uymanın, Allahın rızası için yaşamanın, insanlara karşı sevgi ve saygıyla yaklaşmanın, her türlü zulme ve kötülüğe karşı gelmenin, doğruluk ve adaletten şaşmadan yaşamanın, sabrın, merhametin, alçak gönüllülüğün, kısaca en güzel ahlakın canlı örneğidir."
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konya SMMMO Başkanı Turan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER