Konyaaltı Caddesi renklendi

Konyaaltı Caddesi renklendi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konyaaltı Caddesi, ağaç ve çiçeklerle renkli bir görünüme kavuştu.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yaptığı açıklamada, Konyaaltı Caddesinin kuzey bölümündeki düzenleme çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Caddenin güzel ve konforlu hale getirildiğini ifade eden Akaydın, Halkımızın ve esnafın talepleri doğrultusunda caddeleri bir bir güzelleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak Konyaaltı Caddesinin kuzey bölgesini yeniden düzenleyerek, modern bir görünüme kavuşturduk. Bu cadde düzenlemesi de Antalyalıların büyük beğenisini topluyor dedi.
     Konyaaltı Caddesine 30 binin üzerinde mevsimlik çiçek, 10 bin üzerinde yer örtücü, 20 turunç, 20 erguvan ve 20 de begonvil ağacı dikildiğini anlatan Akaydın, yeşil bir görünüme kavuşan caddede kaldırım zeminin de değiştirildiğini bildirdi. 5 bin metrekarelik kaldırım alanının traverten ve mermer taşlarıyla kaplandığını kaydeden Akaydın, engellilere yönelik de düzenleme yapıldığını, görme engelliler için oluklu takip taşları döşendiğini ifade etti.
     Caddenin altyapısında da değişiklikler yapıldığını belirten Akaydın, içme suyu hattının de yenilendiğini bildirdi. Akaydın, caddenin güney kısmının da daha önceden düzenlendiğini ve farklı bir görünüme kavuştuğunu hatırlattı.
    
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Konyaaltı Caddesi renklendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER