Korunan alanlara ilişkin mevzuat ve uygulamalar

Korunan alanlara ilişkin mevzuat ve uygulamalar eğitimi -Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün düzenlediği eğitim çalışmasında kurum çalışanlarına, korunan alanların tespiti, tescili ve onayıyla ilgili düzenlemeler anlatılıyor


ANTALYA (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Korunan Alanlara İlişkin Mevzuat ve Uygulamalar eğitimi, Antalyada başladı.
     Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Atlantis Otelde başlayan toplantıya katılan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitime Türkiye genelinden il müdürleri, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve komisyon üyelerinin katıldığını bildirdi.
     Korunan alanların tespiti, tescili ve onayıyla ilgili bazı düzenlemeler yapıldığını anlatan İyimaya, bu değişiklikleri kurum çalışanlarına anlattıklarını ifade etti.
     Bu yıl ikinci kez eğitim düzenlediklerine değinen Osman İyimaya, eğitimler sırasında bölge komisyonlarının çalışma usul ve esasları, koruma amaçlı imar planlarının yapılması gibi konuların ele alındığını bildirdi.
     Eğitim çalışması 9 Aralıkta sona erecek.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Korunan alanlara ilişkin mevzuat ve uygulamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER