Kozanda ödüllü kitap okuma yarışması

Kozanda ödüllü kitap okuma yarışması


ADANA (A.A) - Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Spor Kulübünün kültür etkinlikleri kapsamında ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendiği bildirildi.
     Kulüp Başkanı Oğuz Cengiz, yazılı açıklamasında, izcilik, güreş, bilek güreşi gibi sportif alanlarda da faaliyet gösteren kulübün kitap okuma alışkanlığının arttırılmasına yönelik başlattığı çalışma kapsamında, Ömer Nasuhi Bilmenin Büyük İslam İlmihali kitabının okunmasını sağlayarak İslam dininin hurafelerden uzak, temel bilgilerinin öğrenilmesini hedeflediklerini belirtti.
     18 Mayısta merkezi olarak yapılacak sınavda Türkiye derecesine girenlere umre ödülü, ilçede ilk 50 arasına girenlere ise dizüstü ve tablet bilgisayar, akıllı telefon, bilgisayar ve hasta kabul eğitimi kursu, kırtasiye çeki ve sürpriz hediyeler verileceğini kaydeden Cengiz, yarışma başvurularının 12 Nisana kadar www.ufkayolculuk.com ve www.kozangenclik.org sitelerinden yapılabileceğini bildirdi.
     Cengiz, yarışmaya katılım ücreti alınmayacağını belirterek, bilgi almak ve kitap temin etmek isteyenlerin Kozan Vefa Öğrenci Yurduna başvurabileceklerini de kaydetti.
     Katılımcılara okudukları kitaptan test şeklinde 125 çoktan seçmeli sorunun yöneltileceği sınavın 18 yaş altı ve üstü olmak üzere 2 kategoride yapılacağı, fıkıh alanında uzman olanlar ile ilahiyat fakültesi ve dengi okul mezunları ile din görevlilerinin sınava katılamayacakları kaydedildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozanda ödüllü kitap okuma yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER