Kozanda trafik haftası etkinlikleri

Kozanda trafik haftası etkinlikleri


ADANA (A.A) - Kozanda, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden öğrencilere trafik eğitimi verildi.
     İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, İnkilap İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencilerini müdürlüğün toplantı salonunda kabul ederek, trafik kurallarına uymaları konusunda söz aldı.
     Zaimoğlu, trafik kurallarına uyulmasının, kişinin kendisini olduğu kadar başkalarının can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından önemli olduğunu hatırlatarak, Sürücü ve yayalar olarak, trafik kurallarına uyalım ve uymayanları da uygun şekilde uyaralım. Zaten verdiğimiz eğitimlerin temel amacı da kişiyi kurallara uyma konusunda çocuk yaştan itibaren bilinçlendirerek bunu bir yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamak. Bu konuda özellikle okullarda yoğun bir eğitim programı uyguluyoruz. Sürücülerden, emniyet kemerlerini ve kasklarını mutlaka kullanmalarını istiyoruz dedi.
     Daha sonra, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Başpolis Ziya Özdemir tarafından öğrencilere trafik kuralları konusunda seminer verildi. Etkinliğe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Erdinç Zincirkıranda katıldı.
     (VV-KUT-İSA)
<< Önceki Haber Kozanda trafik haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER