Kozan Belediye Başkanı Özgandan

Kozan Belediye Başkanı Özgandan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle mesaj yayımladı.
     Başkan Özgan, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilediği mesajında eğitim sorunlarını çözen toplumların her alanda geliştiğini, Türkiyenin de gelişmiş ülkeler arasında yer alma yolundaki hedefinin eğitim ve öğretimde kaliteyi arttırmak olduğunu belirtti.
     Özgan, geleceğin güvencesi çocukları, ülke ve ulus adına en iyi bir şekilde yetiştirmenin kolay bir süreç olmadığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:
     Sevgili gençler, hayata tam anlamıyla hazırlanabilmeniz noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sizlere bir arkadaş gibi davranarak, özgüveninizin artmasına yardımcı oluyor ve içinizden biri olmaya çalışıyoruz. Çünkü bizler bu makamları sizlere bırakacağımızı biliyor ve sizleri geleceğimizin ışığı olarak görüyoruz. Sizlere güveniyor ve başarılarınız ile ülkemizin ve Kozanın yüzünü güldüreceğinize inanıyoruz. Fedakarca görevlerini yerine getiren öğretmenlerimiz ise çocuklarımız için büyük özveri ve gayret göstermektedirler. Büyük önder Atatürkün göstermiş olduğu hedefe ulaşmak için bilgi ve teknoloji yolunda sizlere büyük görevler düşmektedir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kozan Belediye Başkanı Özgandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER