Kozan Emniyet Müdürlüğünden Ramazan yardımı

Kozan Emniyet Müdürlüğünden Ramazan yardımı


ADANA (A.A) - Kozan Emniyet Müdürlüğünce ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulunulduğu bildirildi.
     AA muhabirinin Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında, emniyet müdürlüğü personeli ve yardımsever iş adamlarının katkısı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi ve alışveriş çeki sağlandı.
     Mahallelerde görevli TDP ekipleri, bakıma muhtaç hasta ve yaşlılar ile ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti. Gıda paketlerini ve yardım çeklerini ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek teslim eden ekipler, ailelerin başta sağlık olmak üzere diğer sorunlarının çözülmesi içinde girişimde bulundu.
     Şu ana kadar yaklaşık 100 aileye yardımda bulunulduğunu belirten yetkililer, hedefin Ramazan sonuna kadar 200 aileye ulaşmak olduğunu ifade ederek, polis teşkilatının vatandaşın sadece güvenliğini sağlamakla yetinmediğini, huzur ve mutluluğu için sosyal çalışmalar da yaptığını vurguladılar.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Kozan Emniyet Müdürlüğünden Ramazan yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER