Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı


ADANA (A.A) - Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu, bünyesindeki komisyonların çalışmalarını değerlendirdi.
     Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen başkanlığında, konsey binasında düzenlenen toplantıda, şehrin sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesine katkı yapabileceği düşünülerek oluşturulan 9 çalışma komisyonunun üzerinde çalıştığı projelerin son durumunu ele aldı.
     Sezen, Kent Konseyinin kurulduğu 2009 yılından buyana şehrin önceliklerinin belirlenmesine yönelik gündemine aldığı birçok konunun çözüldüğünü yada önemli aşama kaydettiğini belirtti.
     İlçeye yükseköğenim yurdu yapılması, fakülte açılması, otogarlar arasındaki ulaşım sorununun çözülmesi, turizmin altyapısının hazırlanması ve Anavarza Antik Kentinde kazı çalışması yapılması gibi belirledikleri bazı önceliklerle ilgili çalışmaların başlamasının sevindirici olduğunu ifade eden Sezen, ilçeye kent müzesi kazandırılması, çevrenin korunması ve geri dönüşüme uygun atıkların değerlendirilmesi, trafiğin düzenlenmesi gibi bir çok konuyla ilgili de komisyonların çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
     Sezen, Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özganın da davet edileceği gelecek toplantıda, komisyonlarca raporlaştırılanı çalışmaların sunumunun yapılacağını kaydetti.
     Yürütme Kurulu, kurban bayramının ardından yeniden toplanma kararı aldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER