Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası

Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası -Özel Rahime Batu Ortaokulu takımı, bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı


MALATYA (A.A) - Özel Rahime Batu Ortaokulu takımı, Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
     Özel Rahime Batu Ortaokulundan yapılan yazılı açıklamaya göre, okul takımı Kahramanmaraşta 16 ilin katıldığı "Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası"nda birinci oldu.
     Takım, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Okul Müdürü Haşim Tezcan, "27-29 Mayıs tarihlerinde Malatyada yapılacak şampiyonada bölgede olduğu gibi ev sahipliğinin verdiği avantajı kullanarak Türkiye derecesi yapmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda sporcularımıza güvenimiz tam" dedi.
     Beden Eğitimi öğretmeni Resul Kaya da masa tenisi sporuyla okullarının özdeşleşmiş olduğunu belirterek, "Bu duruma kolay gelinmedi. 9 yıldır aralıksız olarak çalışmanın bir ürünü. Bu konuda desteklerini esirgemeyen velilerimize, antrenörlerimize ve okul yönetimine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER