Küçükçekmecedeki trafik kazası

Küçükçekmecedeki trafik kazası -Trafik kazasında şehit olan polis memuru Sinan Aras için İzmir Büyükşehir Belediyesinde tören düzenlendi


İZMİR (A.A) - İstanbul Küçükçekmecede dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Sinan Aras (27) için İzmir Büyükşehir Belediyesinde tören düzenlendi.
     Çiğli Kültür Merkezindeki törene, Arasın 10 aydır evli olduğu öğrenilen eşi Selda Aras, babası Hakkı ve annesi Selviye Arasın yanı sıra İzmir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ile meslektaşları katıldı.
     Sinan Arasın cenazesi, kültür merkezinde kılınan cenaze namazın ardından Işıkkent Mezarlığındaki Polis Şehitliğinde toprağa verildi.
     İstanbul Küçükçekmecede, E-5 karayolu Florya Kız Öğrenci Yurdu önünde dün meydana gelen kazada, yunus ekipleri bünyesinde görev yapan polis memuru Sinan Arasın kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan metrobüs bariyerlerine çarpmış, ağır yaralı olarak Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sinan Aras, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
     İzmir Karşıyaka doğumlu olan ve polislik mesleğine 2009 yılında İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünde başlayan Sinan Aras, mart ayından bu yana Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliğinde görev yapıyordu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Küçükçekmecedeki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER