Küçükkuyu Tarişte Özel dönemi

Küçükkuyu Tarişte Özel dönemi


ÇANAKKALE (A.A) - Küçükkuyu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifinin 2011-2012 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda gerçekleştirilen seçimi, Mustafa Özel kazandı.
     Küçükkuyu Belediyesi Zeytin Kültür Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
     Kooperatif Başkanı Mustafa Özel, toplantıda yaptığı konuşmada, Küçükkuyu Tarişi ekonomik olarak 33 kooperatif arasında Burhaniyeden sonra ikinci sıraya getirdiklerini söyledi.
     Kendi imkanları ile kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kooperatif olduklarını belirten Özel, Fabrikamızda 80 bin tonluk 4 adet zeytin sıkma makinemiz var. Yani günlük 3 bin 200 çuval zeytin işleyebiliyoruz. Bu günlerde yeni krom nikel kaplar alıyoruz, bu sene mahsul bol olduğu için yağ koyma konusunda sıkıntı yaşayabiliriz diye konuştu.
     Genel kurul toplantısına katılan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ise 1943 yılında hizmete başlayan Küçükkuyu Tarişte ben de 1993 yılında görev yapmaya başladım. Kooperatifimiz her geçen gün gelişip büyümesini sürdürdü. Ben burada Tarişe emeği geçen tüm emek verenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Kongreye eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulutta katıldı.
    
     Muhabir: Hanife Erdinç / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Küçükkuyu Tarişte Özel dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER