Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Yavuzer:

Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Yavuzer: -Halkla İlişkiler ve Tanıtım programına gelecek eğitim döneminde 200 öğrenci alınacak


MANİSA (A.A) - Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Salih Yavuzer, önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci almaya başlayacak Halkla İlişkiler ve Tanıtım programına 200 öğrencinin alınacağını söyledi.
     Kula Belediye Başkanı Selim Aşkını ziyaret eden Yavuzer, yeni açılacak Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı hakkında bilgi verdi.
     Belediye ile birlikte okullarındaki öğrenci sayısını artırmak için çalıştıklarını, bu çalışmaların meyvelerini aldıklarını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Yavuzer, YÖK tarafından onaylanan Halkla İlişkiler ve Tanıtım programına gelecek eğitim döneminde 200 öğrenci alınacak. Böylece okuldaki öğrenci sayımız 600e ulaşacak. 2013-2014 öğretim yılında faaliyete başlamak üzere YÖK tarafından onaylanan Maliye ve Mimari Restorasyon programlarına öğrenci alınması yönünde müracaatlar da yapılacak dedi.
     Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ise Kula Meslek Yüksekokulunu daha iyi yerlere getirmek için alt yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Her üniversite öğrencisi bir kültür elçisidir. Yerel yönetim olarak her zaman öğrencilerimizin hizmetinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz dedi.
     (YAY-RMZ)
<< Önceki Haber Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Yavuzer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER