Kültür Parkının bakım ve onarımı başladı

Kültür Parkının bakım ve onarımı başladı


MUŞ (A.A) - Malazgirt Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, ilçede tahrip olan park ve bahçelerin bakım ve onarımına başladıklarını söyledi.
     Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk etapta Saftekin Mahallesindeki Kültür Parkının bakım ve onarımına başladıklarını bildirdi.
     Kültür Parkındaki kamelyaların çatı malzemelerin tamamının yenilendiğini ifade eden Balcı, parktaki kamelyaların demir aksamlarıyla, kafeteryanın boya ve badanasını yaptıklarını belirterek, onarım ve tadilat çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
     Ayrıca ilçenin temizliğini ciddi anlamda önemsediklerini belirten Balcı, bu çerçevede temizlik ekiplerinin daha duyarlı davranacağını söyledi.
     Malazgirtte temizlik sorunu ortadan kaldıracaklarını kaydeden Balcı, şöyle konuştu:
     Belediyenin araç parkına sürekli yeni araçlar ekliyoruz. Yatırımlarımız imkanlar dahilinde devam ediyor. İlçemizin güzelleşmesi için çaba gösteriyoruz. Geçen ay açılışını yaptığımız Turna Parkı ilçemiz için büyük bir kazanım. Parkta iki şelaleli havuz, salıncak, fitness aletleri, büfe, idari bina ve kafeterya bulunuyor. Bu park Malazgirtin çehresini değiştirecek. İlçemiz için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Kültür Parkının bakım ve onarımı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER