Kumayı kabul etmeyen kadın ile babasının

Kumayı kabul etmeyen kadın ile babasının öldürülmesi -Konyada üzerine kuma getirdiği eşinin babaevine gitmesine sinirlenerek, eşi ile kayınpederini öldürdüğü öne sürülen sanık, eşini öldürmekten müebbet, kayınpederini öldürmekten 2


KONYA (A.A) - Konyada üzerine kuma getirdiği eşinin babaevine gitmesine sinirlenerek eşi ile kayınbabasını öldürdüğü öne sürülen sanığa, eşini öldürmekten müebbet, kayınpederini öldürmekten ise 25 yıl hapis verildi.
     Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, tutuklu sanık Ramazan Koçyiğit (37) ve taraf avukatları katıldı.
     Taraf avukatlarının esas hakkındaki savunmalarının ardından sanık Koçyiğit, olay günü eve çağrıldığını, kendisinin de çocuğunu almak için olay yerine gittiğini söyledi. Kayınpederinin elinde bıçak olduğunu, kendini korumak için silahını çıkardığını öne süren sanık Koçyiğit, Korkutmak için evdeki buzdolabına doğru ateş ettim. Kayınvalidem elimden tutunca yanlışlıkla silah ateş aldı. Kimseyi öldürme gibi bir kastım yoktu dedi.
     Mahkeme heyeti Koçyiğite, karısını tasarlayarak öldürmekten müebbet, kayınpederini kasten öldürmekten ise 25 yıl hapis verdi. Sanığa ayrıca, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan da 10 ay hapis ve 500 lira para cezası verildi.
     Ramazan Koçyiğitin merkez Selçuklu ilçesi Kaşgarlı Mahmut Mahallesinde 23 Temmuzda Eşi Dilek Koçyiğit (37) ile kayınpederi Muzaffer Karataşı (60) tabancayla öldürdüğü iddia edilmişti.
     (BO-KYR)
<< Önceki Haber Kumayı kabul etmeyen kadın ile babasının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER