Kumlucada zabıtadan pastane ve fırınlara denetim

Kumlucada zabıtadan pastane ve fırınlara denetim


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren pastane ve fırınları denetledi.
     Kumluca Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde bulunan fırın ve pastaneleri denetleyerek kurallara uymayan işletmeler hakkında tutanak tuttu. Zabıta ekipleri denetimlerde iş yerlerinin ruhsatları, genel temizlikleri, personel portör muayeneleri, gıda üretim yerleri ve üretim şekillerini denetledi.
     Zabıta ekipleri denetimler sırasında uygunsuzluk tespit edilen bazı iş yerlerine sözlü olarak uyarıda bulunurken, eksiklikleri tutanakla tespit ederek bir sonraki denetimlerde bu eksikliklerin giderilmesini istedi.
     Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, denetim sonunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde öncelikle hijyen ve gıda denetiminin yapıldığını, şu ana kadar denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi.
     Denetimlerin amacının halkın sağlığını korumak olduğunu ifade eden Çataltepe, bu doğrultuda denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini, özellikle uyarı ve tutanak tutulan iş yerlerinin eksiklikleriyle ilgili denetimlerin devam edeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada zabıtadan pastane ve fırınlara denetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER