Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi için yer

Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi için yer teslimi yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada yapılacak olan Anadolu Öğretmen Lisesi için müteahhit firmaya yer teslimi yapıldığı bildirildi.
     Antalya İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi ve pansiyon binası için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihalesi yapılan Anadolu Öğretmen Lisesi için yer tesliminin yapıldığını ve yüklenici firmanın bu ay içinde inşaata başlayacağını söyledi.
     480 öğrenci kapasiteli 165 derslikli yapılacak binanın bir yıl içerisinde teslim edileceğini bildiren Çetinkaya, son yıllarda eğitim konusunda Kumlucada büyük gelişmeler kat edildiğini dile getirdi. Çetinkaya, Anadolu Öğretmen Lisesi binamızda okula ait pansiyon, kapalı spor tesisi bulunacak. Bodrum kat dahil bina dört katlı olacak. Okul binamız bulunduğu mevki itibarıyla son derece güzel ve doğal bir ortamda bulunmaktadır dedi.
     Mevcut Anadolu Öğretmen Lisesinin, huzurevi binasında faaliyet gösterdiğini hatırlatan Çetinkaya, yeni binayla Kumlucanın eğitimde tercih edilen ilçeler arasında yer alacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi için yer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER