Kumluca Toptancı Halinde yeni uygulama

Kumluca Toptancı Halinde yeni uygulama -Toptancı halinde ürün pazarlaması saat 06.30dan itibaren yapılacak


ANTALYA (A.A) - Kumluca Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) Başkanı Ahmet Kaya, Kumluca Belediyesi Toptancı Halinde alınan karar gereği ürün pazarlamasının saat 06.30dan itibaren yapılacağını bildirdi.
     Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haldeki ürün pazarlama saatindeki değişikliğin tüccarlar ve üreticilerin ortak kararı ile belirlendiğini söyledi.
     Bu uygulamanın daha verimli olacağını ifade eden Kaya, daha önce erken saatlerde ürün pazarlanmaya başlamasının başta üreticiler olmak üzere hem komisyoncular hem de tüccarlar açısından bazı sorunlar ortaya çıkardığını, yeni uygulamayla bu sorunların da önüne geçileceğini kaydetti.
     Yeni uygulamanın kış şartları açısından da daha elverişli olacağını dile getiren Kaya, Erken saatlerde ürün pazarlanmasıyla ürünlerin depolanması ve ambalajlanmasında bazı sorunlara neden olabiliyordu. Bu kararı almamızla üreticilerimizin ürettikleri ürünlerinin daha iyi pazarlanacağını, komisyoncu ve tüccarlar olarak daha uygun şartlar altında çalışacağımızı ümit ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kumluca Toptancı Halinde yeni uygulama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER