Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Ardahan Belediye Başkanı Köksoy: Bayramlar, milli birlik ve beraberliğin pekişmesinde büyük rol alıyor


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, bayramların milli birlik ve beraberliğin pekişmesinde büyük rol oynadığını bildirdi.
     Köksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, vatandaşlarla bir bayramı daha karşılamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.
     Milli birlik ve beraberliğin pekişmesinde büyük rol alan bayramların ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği özel günler olduğunu ifade eden Köksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Dini görevler yerine getirilirken toplum sağlığını olumsuz etkileyecek görüntülerin oluşmaması ve gerekli hijyenik şartların sağlanması hususunda belediye olarak önlemlerini aldık. Sizlerin de aynı hususta gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum. Ardahanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım. Daha güzel günlerde, daha güzel bayramları birlikte paylaşmak umuduyla.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER