Kurban Bayramında Ayder Yaylasına yoğun ilgi

Kurban Bayramında Ayder Yaylasına yoğun ilgi -Çamlıhemşin Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Altun: Kurban Bayramı dolayısıyla konaklama tesislerinde doluluk oranı yüzde 100e yaklaştı


RİZE (A.A) - Çamlıhemşin Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylasında Kurban Bayramı dolayısıyla konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100e yaklaştığını söyledi.
     Altun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ayderde dört mevsimin bir anda yaşandığını belirterek, Özellikle bu mevsimde her rengi görmek mümkün. Doğal güzelliklerin yanı sıra termal tesislerin de bulunması Ayderin değerini ve albenisini artırıyor. Bayramda doğal güzellikler için Ayderi tercih ediyor dedi.
     Turistlerin konaklama için Ayderi tercih etmesinden son derece memnun olduklarını ifade eden Altun, Kurban Bayramına yüzde 100 doluluk oranı ile geçireceğimizi düşünüyorum. Konukları en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarımız devam ediyor. Amacımız bayramı Ayderde geçiren misafirlerimizi mutlu etmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Bülent İsmailoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Kurban Bayramında Ayder Yaylasına yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER