Kurban Bayramı tatili

Kurban Bayramı tatili -Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kaplan: Uykusuz, yorgun, dalgın ve alkollü araç kullanmayalım


YOZGAT (A.A) - Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, 6 günlük bayram tatiline çıkacak sürücüleri uyararak, Uykusuz, yorgun, dalgın ve alkollü araç kullanmayalım dedi.
     Kaplan, yaptığı açıklamada, bayram tatili nedeniyle özellikle şehirler arası yollarda trafik yoğunluğu yaşanacağı ve bunun da kazaları beraberinde getirebileceği uyarısında bulundu.
     Sürücülerin, yola çıkmadan önce mutlaka araçlarının bakımlarını yaptırmaları gerektiğini anımsatan Kaplan, yeterli dinlenmeden sonra yola çıkılmasının önemine dikkat çekti.
     Kaplan, şunları kaydetti:
     Bayram dolayısıyla yine yollarımızda trafik yoğunluğu artacaktır. Sürücülerimiz ve trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın yollarda çok dikkatli olması gerekir. Trafik kurallarına gereken hassasiyeti gösterirsek, kazaların önüne geçmemizde mümkün olacaktır. Uykusuz, yorgun, dalgın ve alkollü araç kullanmayalım. Aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlalinden özellikle kaçınalım. Yolculuk öncesi araç bakımının yapılması da hayati önem taşımaktadır.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kurban Bayramı tatili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER