Kütahyadaki trafik kazası

Kütahyadaki trafik kazası -Kullandığı tırla çarptığı 2si asker 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, kullandığı tırla çaptığı 2si asker 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, dün, trafik kazasına müdahale eden 2 jandarma görevlisi ile onlara yardım etmeye çalışan 1 sürücüye çarparak ölümlerine yol açan tır sürücüsü Bahattin A, jandarma tarafından sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
     Bahattin A, çıkarıldığı mahkemece taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek suçundan tutuklandı.
     Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden Jandarma Onbaşı Uygar Yalçınkaya (24) ve Jandarma Er Fatih Karaaslan (21) ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkine (49), zeminin buzlu olması nedeniyle kayan Bahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
     Kütahya Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenin ardından şehit askerler Yalçınkayanın cenazesi İzmire, Karaaslanın cenazesi de Kocaeliye gönderilmişti. Seçkinin cenazesi ise Kütahyanın Aslanapa ilçesine bağlı Yalnızsaray köyünde toprağa verilmişti. Tır sürücüsü Bahattin A, olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER