Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Kongresi

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Kongresi -Başkanlığa, İhsan Tunçoğlu yeniden seçildi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Olağanüstü Kongresinde başkanlığa, İhsan Tunçoğlu yeniden seçildi.
     Bazı üyelerin ortak imzasıyla yaptığı talep doğrultusunda Belediye Kültür Sarayındaki Belediye Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen kongreye, Tunçoğlu tek listeyle başkan adayı olarak katıldı.
     Tunçoğlu, Divan Başkanlığını Nuri Sarıışıkın yaptığı kongrede, salonda bulunan üyelerin oy çokluğuyla yeniden başkanlığa getirildi.
     Yönetim Kurulunda, Tunçoğlunun yanı sıra Alibey Aydın, Alaattin Akkaşoğlu, Hasan Demir, Kamil Uludoğan, Nadi Sarıışık ve Hüseyin Efe yer aldı.
     Tunçoğlu, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Yönetim ve Denetleme kurullarının ibra edilmesinden dolayı üyelere teşekkür etti.
     Yeni Kütahya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Atilla Coşkunun, söz alarak bazı eleştirilerde bulunduğunu ve olağan kongrenin kısa sürede gerçekleştirileceğini hatırlattığını anlatan Tunçoğlu, şöyle konuştu:
     Bu bir ara kongredir. Olağan kongremizden önce yeniden oturup konuşacağız. Sizden gelen olağanüstü kongre isteğini demokratik bir hak olarak gördük. İsteseydik belki bu kongreyi yapmayabilirdik. İş mahkemeye giderdi ve dava aylarca sürerdi. Birtakım engellemeler yapabilirdik ama yapmadık. İlçelerden arkadaşlarımız zahmet edip geldi. Bu vesileyle bir arada olduk. El birliğiyle yeni bir Yönetim Kurulu seçilmesi isteniyor. Olağan kongremizden önce oturup konuşur, uzlaşma yoluna gideriz.
     Tunçoğlu, yıl başından bu yana 5er milyar lira gelir ve gider olarak tahmini bütçeyi belirlediklerini dile getirdi.
     Bütçeyi formalite gereği oluşturduklarına işaret eden Tunçoğlu, Eskiden Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımızdan Mehmet Yaylıoğlu ve diğer arkadaşlarımızın katkılarıyla bu bütçeyi gerçekleştirdik. Kendi harcamalarımız ve çeşitli etkinliklerimizle bunu en az 2-3 katına çıkaracağız dedi.
     Tunçoğlu, üyeliği hak eden, gazeteci olduğuna karar verdikleri tüm gazetecileri olağan kongreden önce mutlaka üye kaydedecekleri bilgisini vererek, bundan sonra uzlaşma ve dostluk içinde yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER