Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri -Konya Müftüsü Özbuğday, Vali Doğana gül takdim etti


KONYA (A.A) - Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Nezih Doğanı makamında ziyaret ederek, gül takdim etti.
     Etkinlikler kapsamında Konyada düzenlenecek programlar hakkında Vali Doğana bilgi veren Özbuğday, hazırladıkları, "Peygamberimiz İnsan Onuru" ve "İslamın İnsana ve İnsan Hayatına Verdiği Değer" isimli kitapçıkları Doğana armağan etti.
     Vali Doğan ise Diyanet İşleri Başkanlığının Kutlu Doğum Haftası için bu yıl "insan onuru" konulu bir tema seçtiğini anımsattı.
     "Mesaj evrensel olunca mesajın içerisindeki her bir alt mesaj da evrenseldir" diyen Doğan, "İnsan onuru bize bu yıl lazım olan bir şey değildir, her zaman lazımdır. Bundan sonra da lazım olmaya devam edecektir. Amaç burada en azından bir mesajın çok derinlemesine anlaşılması ve insanların hayatına bunu tatbik etmesidir" şeklinde konuştu.
     Doğan, Hz. Muhammedin tüm davranışları ve sözlerinin bir hayat örneği olduğunu dile getirdi.
     Müftü Özbuğday; Doğanı, Diyanet İşleri Başkanlığının 14-20 Nisan tarihlerinde Konyada düzenleyeceği "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" sempozyumuna davet etti.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER