Kutluata Kaynarca ilçesini ziyaret etti

Kutluata Kaynarca ilçesini ziyaret etti -MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: -Üretimi olmayan bir ülke ekonomisinin geleceği hiç olmaz


SAKARYA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, üretimi olmayan bir ülkenin ekonomik geleceğinin de olmayacağını belirtti.
     Kaynarca İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kutluata, ilçe halkının, sorunlarını dinledi.
     Acarlar Longozu etrafında tarım yapılmasına izin verilmemesine tepki gösteren ilçe sakinlerine, longozun koruma altına alınmasının önemli olduğuna vurgu yapan Kutluata, Bir yandan böyle eşsiz güzelliklere sahipken diğer yandan çimento fabrikası her gün yol alıyor. Santral kuruluyor, taş ocağı kuruluyor. Yazık oluyor dedi.
     Kutluata, Türkiyenin kurbanlık hayvan ve et ithal etmesinin ardından saman ithal eden bir ülke haline geldiğini savunarak, Şimdi bu hükümet samanı da ithal ediyor. O zaman alın bu çiftçiyi götürün kurbanlığın, samanın geldiği yerde tarım ve hayvancılık yapsın. Böyle bir şey olabilir mi- Üreten Türkiye artık iğneden ipliğe ithal eden bir ülke haline geldi. Üretimi olmayan bir ülke ekonomisinin geleceği hiç olmaz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kutluata Kaynarca ilçesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER