KUTSO yönetimi için ilk adaylık açıklandı

KUTSO yönetimi için ilk adaylık açıklandı -KUTSO yönetimine aday olduklarını bildiren Ahmet Çetin: -Odamızın yaptıklarıyla gündem olan değil, hizmetleriyle gündem yaratan bir oda olması istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasında (KUTSO) yaklaşan yönetim kurulu seçimi öncesi, yönetime talip olduklarını bildiren bir grup iş adamı ilk toplantılarını gerçekleştirdi.
     Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekulede bir araya gelen grup adına açıklama yapan iş adamı Ahmet Çetin, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının 13 yıl önce kurularak Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde hizmet vermeye başladığını, bu süreç içerisinde oda tarafından bölgeye birçok hizmetler kazandırıldığını söyledi.
     Gelinen noktada kendisi ve kendisi gibi düşen arkadaşlarının odanın hizmetlerini yeterli bulmadıklarını anlatan Çetin, yapılacak seçimlerde yeni bir yönetim ve hizmet anlayışını ortaya koymak üzere KUTSO yönetim kuruluna aday olduklarını belirtti.
     KUTSOnun dört ilçede yaklaşık 4 bin 500 üyesi bulunduğunu hatırlatan Çetin, Biz ve oluşturduğumuz ekibimizdeki arkadaşlarımızla odamızın yaptıklarıyla gündem olan değil, yapacağımız hizmetlerle gündem yaratan bir oda olmasını istiyoruz. Grubumuzdaki arkadaşlarımız olarak üyelerimize daha şeffaf bir yönetim ve hizmet anlayışını benimseyerek yola çıktık. Bu hareketin bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyor, hayırlı hizmet yapabileceksek Allahtan bize bu görevi nasip etmesini niyaz ediyoruz dedi.
     Çetin, KUTSO yönetim kurulu seçimlerinin şubat veya mart ayı içerisinde ilçe seçim kurulunun karar alacağı bir günde yapılacağını bildirdi.
     Toplantıya katılan ve yeni oluşan gruba destek verdiğini bildiren eski milletvekillerinden Mehmet Baysarı da yönetime gelmesi halinde yeni ekibin başarılı olacağına inandığını belirtti. KUTSOnun bölge için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Baysarı, özellikle yeni Büyükşehir Yasasının yürürlüğe girmesiyle bu önemin bir kat daha artacağına inandığını söyledi.
     Baysarı, Yeni Büyükşehir Yasasıyla Antalya, özellikle bölgemiz ekonomik anlamda büyük hareketlilik kazanacak, adeta bir çekim merkezi haline gelecek. Bu konuda iş adamlarımıza, bizlere büyük görevler düşüyor. Bu hareketin başarılı olacağına inanıyorum, Allah hiç kimseyi yaptığı işlerden dolayı utandırmasın diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KUTSO yönetimi için ilk adaylık açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER