LÖSEV tırı Antalyada

LÖSEV tırı Antalyada -Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Antalyaya gelen tırdan, LÖSEVe kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapıldı


ANTALYA (A.A) - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) yetkilileri, Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında, Antalyadaki lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
     Muratpaşa Kent Meydanındaki LÖSEV tırında bulunan gıda, tekstil, kırtasiye, oyuncak, mobilya, beyaz eşya gibi birçok yardım malzemeleri LÖSEV yetkilileri tarafından ihtiyacı olan LÖSEVe kayıtlı ailelere dağıtıldı. Lösemi hastalığı hakkında bilgilendirme broşürlerini vatandaşlara dağıtan yetkililer, amaçlarının ihtiyaç sahibi lösemili çocuklar ile ailelerinin yüzlerini biraz olsun güldürmek olduğunu bildirdi.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de yardım almaya gelen lösemili çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Evcilmen, Sizleri bu zor süreçte mutlu görmek, bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın bu hastalığı yeneceği ve sağlıklarına kavuşacakları yönünde dualarımız ve kalbimiz sizinle. Tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber LÖSEV tırı Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER