Lüleburgazda ambulansla otomobilin çarpışması

Lüleburgazda ambulansla otomobilin çarpışması -Havsa Kaymakamı Demirtaş ile Belediye Başkanı Tekin, kazada ölen müdür yardımcısı Okursoy için okul müdürüne taziye ziyaretinde bulundu


EDİRNE (A.A) - Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş ile Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Lüleburgaz ilçesinin Büyükkarıştıran beldesinde ambulansla otomobilin çarpışması sonucu ölen Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan Okursoy için okul müdürüne taziye ziyaretinde bulundu.
     Kaymakam Barış Demirtaş, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Musa Uludağ, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Sezer ile bazı belediye meclis üyeleri, Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaçı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
     Kaymakam Demirtaş, ziyarette Yrd. Doç. Dr. Hakan Okursoyun ani ölümünden büyük üzüntü duyduklarını bildirdi.
     Okul Müdürü Aytaç da taziyede bulunanlara teşekkür ederek, acılarının büyük olduğunu söyledi.
     Okursoyun mesai arkadaşları ise Bu acımız kelimelerle ifade edilecek gibi değil. Hepimizin başı sağ olsun, Allah arkadaşımızın geride kalan eşine ve doğacak çocuğuna uzun ömürler versin dedi.
     Lüleburgazın Büyükkarıştıran beldesinde ambulansla çarpışan otomobil alev almış, otomobili kullanan Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan Okursoy yanarak hayatını kaybetmiş, 3 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Gürkan Arda/Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Lüleburgazda ambulansla otomobilin çarpışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER