Maçın ardından

Maçın ardından -Boluspor Teknik Direktörü Çetin: -Kırılgan olmaya hiç gerek yok, aksine tam dirençli olmanın zamanıdır -Konya maçı ile inanıyoruz ki istediğimiz neticeleri alacağız


BOLU (A.A) - PTT 1. Ligde mücadele eden Bolusporun teknik direktörü Oğuz Çetin, 1-1 takımının beraberliğiyle sona eren Denizlispor maçına ilişkin, Kırılgan olmaya hiç gerek yok, aksine tam dirençli olmanın zamanıdır. Konya maçı ile inanıyoruz ki istediğimiz neticeleri alacağız dedi.
     Çetin, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftanın başarısız geçirildiğini belirterek, iç sahada oynanan maçların kazanılması gerektiğini söyledi.
     Denizlisporu mağlup etmiş olmaları halinde puan cetvelinde 5. sıraya yükseleceklerini vurgulayan Çetin, Oyunun genelinde çokça pozisyona girmemize rağmen bunları değerlendiremedik. Bizim için aslında daha sıkıntı verici şey, öne geçtikten sonra skoru koruyamamaktır diye konuştu.
     Maçta 2 puan kaybettiklerini, sıkıntılı dönemin devam etmesinin iyi olmadığını dile getiren Çetin, şöyle devam etti:
     Hedef bitmiyor, mücadelemize devam edeceğiz. İlk 2 hedefinden uzaklaşmış olsak bile ilk 6 içinde olmak da büyük bir hedeftir. Her maça bu zihniyet ve mücadele ile çıkacağız. Bu durumu düzeltecek olan yine bizleriz ve oyuncularımızdır. Kırılgan olmaya hiç gerek yok, aksine tam dirençli olmanın zamanıdır.
     Konya maçı ile inanıyoruz ki istediğimiz neticeleri alacağız.
    
     -Denizlispor cephesi-
    
     Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, maçta soğuk havadan olumsuz etkilendiklerini, soğuk havada oynamaya alışık olmadıklarını söyledi.
     Bu soğuk havayı iyi futbol ile ısıtmaya çalıştık diyen Dervent, Futbolcu arkadaşlarımı oynadıkları futbol için kutluyorum. Rakibimiz kadrosu ve ligdeki durumu ile dikkatleri üzerinde toplayan bir takımdır. Onları da oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum şeklinde konuştu.
     Denizlisporun ekonomik sıkıntılar içinde bu günlere geldiğine dikkati çeken Dervent, sözlerini şöyle tamamladı:
     Doğru bir yolda iyi bir şekilde yürüyoruz. Yöneticilerimiz, taraftarımız, oyuncularımız ve şehrimizin ileri gelenleri ile bir çıkış yakalamaya başladık, bu çıkışın devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz.
     İyi futbol ve mücadeleyi sürdürdükçe taraftarımızın beklediği, umduğu noktaya geleceğimize inanıyoruz.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER