Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Play-offa kalmayı garantileyen oyuncularımı kutluyorum" -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Denizli: "Bütün sezon işini yapan bir takım 90 dakikada bu görüntüden uzak


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Çaykur Rizesporu 1-0 mağlup eden Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Play-offa kalmayı garantileyen oyuncularımı kutluyorum" dedi.
     Karafırtınalar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Süper Lige yükselen Çaykur Rizesporu kutlayarak, şunları kaydetti:
     "Umarım play-off sonunda aynı başarıyı biz de yakalarız. Play-offa kalmayı garantileyen oyuncularımı kutluyorum. Herkese hayırlı olsun diyorum. Play-offta öncelikle yüzde 25 olan şansımızı yüzde 50ye çıkartıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz."
     Karafırtınalar kadro dışı bırakılan Efe Özarslan hakkındaki bir soruya da "Biz kalbi takım için atan oyuncularla birlikte olmak istiyoruz. Efeyi bundan sonra kadroda düşünmüyoruz" cevabını verdi.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise kötü bir oyun sergiledikleri Bucaspor karşısında sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
     Sergiledikleri futbolla İzmirden puanla dönmenin mümkün olmadığını kaydeden Denizli, "Hedefe varmış olmanın mutlak rahatlığı hissedildi. Hava her iki takımı da etkiledi. Bütün sezon işini yapan bir takım 90 dakikada bu görüntüden uzaktı. Söyleyecek fazla bir şey yok. Geçen hafta büyük mutluluk yaşadık, bu coşkundan sonra toparlanamadık" dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER