Maçın ardından

Maçın ardından -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: "Son hafta kazanıp play-offta Süper Lig mücadelesi vereceğiz" -Göztepe Teknik Direktörü Kılıç: -"Arzu edilen maç kalitesi ortaya çıkmadı"


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, "Son hafta kazanıp play-offta Süper Lig mücadelesi vereceğiz" dedi.
     Uğur, 1-0 galip geldikleri Göztepe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir müsabakayı coşkulu oyunla kazandıklarını belirtti.
     İlk 6 hedefine bir adım kaldığını anlatan Uğur, "Son hafta kazanıp play-offta Süper Lig mücadelesi vereceğiz. Samsunda kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" dedi.
     Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç da bu maçta kazanmaları halinde son haftaya çok rahat gireceklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.
     Takımının kötü oynadığının altını çizen Kılıç, "Her iki taraf da sıcaktan etkilendi ve beklenen, arzu edilen maç kalitesi ortaya çıkmadı. Bundan yararlanan da Adana Demirspor oldu. Fazla üretken de olamadık" diye konuştu.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER