Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: -Yediğimiz erken gol oyun anlayışımızı bozdu -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: -Yediğimiz golden sonra strese girsek de galip gelmesini bildik


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Karşıyakaya 2-1 mağlup olan Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Yediğimiz erken gol oyun anlayışımızı bozdu dedi.
     Karafırtınalar, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Yediğimiz erken gol oyun anlayışımızı bozdu. Sonuçta rakibimiz sahadan 3 puanla ayrıldı. Biz de iyi pozisyonlar bulduk. Zaman zaman iyi oynadığımız anlar oldu ama maçtan mağlup ayrıldık. İkinci yediğimiz golde bireysel ve takım olarak hatamız var. Önümüzdeki maçlarda bunları gidermemiz lazım. Son dakikada direkten dönen topumuz vardı. Her şeye rağmen futbolcuların gösterdiği mücadele, hırs beni mutlu etti.
    
     -Karşıyaka cephesi-
    
     Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan da berabere oynamaya alışmış, kurulu düzeni olan Bucaspora karşı iyi mücadele ettiklerini ve girdikleri pozisyonları değerlendirdiklerini söyledi.
     Kendilerine göre Ahmetin pozisyonunun penaltı olduğunu ve 3. golü de bulma şanslarının olduğunu belirten Arslan, Bucaspor da duran toplarda ve kenar ortalarda etkili oldu. Dalmatla son dakikalarda bulduğumuz bir pozisyon vardı. Yediğimiz golden sonra strese girsek de galip gelmesini bildik. İki takım da maça iyi hazırlanmıştı ancak hakem iyi hazırlanmamış, bizi çok ezdi dedi.
     Arslan, gelecek hafta lider 1461 Trabzonu ağırlayacaklarının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
     Biz lige maç maç bakıyoruz. Bu 1461 Trabzonu büyütmek değil ama takımda Türkiye liglerinin gelecek vadeden Jebrin ve Eren gibi 2-3 oyuncusu var. Geçmiş sezonlarda Bucaspor gibi 2. Ligden gelip kadrolarını koruyan ekipler 1. Ligde şampiyon oldu. Ligde kurulu düzenler başarılı oluyor. Ancak biz yine dayanışma içinde olursak başarılı olabiliriz.
     Makukulanın 60 dakika boyunca görevini yapmaya çalıştığını ifade eden Arslan, Bugün kendisini hem takımı cesaretlendirme hem de rakip takımı tedirgin etme anlamında kullandık. Kadroda şans bulması sürprizdi ama iyi mücadele etti dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER