Maçın ardından

Maçın ardından -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: -Bizim için zor bir maçtı -Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Büyükergün: -Futbolcularımla gurur duyuyorum


ORDU (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında sahasında Sancaktepe Belediyesporu 3-0 yenen Ordusporun teknik direktörü Hector Cuper, Bizim için zor bir maçtı dedi.
     Cuper, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupa maçlarında futbolcuların motivasyonlarının düşük olduğunu söyledi.
     Karşılaşmanın ilk yarısında iyi futbol ortaya koyamadıklarını ifade eden Cuper, Açıkçası bizim açımızdan zor bir maçtı. İlk yarıya oranla, ikinci yarı maçta daha etkili olan taraf bizdik. Bunun sonucunda da 3 gol bulduk. Ancak bu tür maçlarda motivasyon düşük oluyor. Onun için biraz zorlandık diye konuştu.
    
     -Sancaktepe Belediyespor cephesi-
    
     Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Soner Büyükergün ise maçta ortaya koydukları performans nedeniyle futbolcularıyla gurur duyduğunu dile getirdi.
     Türkiyenin iyi takımlarından biriyle karşılaştıklarını vurgulayan Büyükergün, şunları kaydetti:
     O nedenle futbolcularıma sahaya çıkın ve buradan güzel bir sonuçla ayrılın dedim. Maç boyunca da ortaya koydukları performans nedeniyle onlarla gurur duyuyorum. Bizim amacımız kendi ligimizde başarılı olmak.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu / İlyas Gün / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER