Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şahan: Kazanma arzusuyla çıktığımız maçtan, hesapta olmayan bir mağlubiyetle ayrıldık -Göztepe Teknik Direktörü İnal: Son iki maçı da kazanıp yolumuza devam


İZMİR (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, kazanma arzusuyla çıktıkları maçtan, hesapta olmayan bir mağlubiyet ayrıldıklarını belirtti.
     Şahan, 2-0 kaybettikleri Göztepe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Hakan Macitin oyundan erken çıktığını ve hemen ardından gol yediklerini söyledi.
     Oyuncu değişiklikleriyle skoru lehlerine çevirmek istediklerini ifade eden Şahan, Kazanma arzusuyla çıktığımız maçtan hesapta olmayan bir mağlubiyetle ayrıldık. Rakibimiz hatalarımızı da iyi değerlendirdi. Oyuncularıma güveniyorum. Kötü gidişe son vereceklerini biliyorum dedi.
    
     -Göztepe cephesi
    
     Göztepe Teknik Direktörü Ümit İnal da Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun 10 kişi kalmasının oyunun dengelerini bozduğunu aktardı.
     Sanki rakibimiz 11 kişi oynadı, biz 10 kişi oynadık diyen İnal, oyun anlamında istediklerini yapamadıklarını vurguladı.
     İnal, Bizim için şu anda oyunun iyiliği ya da kötülüğü önemli değil. Galip gelmek istiyoruz. Son iki maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 10 kişi kaldıktan sonra rakip daha etkili oynadı. Oyuncularım mücadele yönünden etkiliydi. Hepsinin ayağına sağlık. Göztepe camiasına hayırlı olsun diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER