Maçın ardından

Maçın ardından -Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: -3 puana ihtiyacımız olan bir maçta 2 puan bıraktık -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: -Maçtan memnun değilim iyi oynamadık


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Orduspor ile 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyesporun teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3 Puana ihtiyacımız olan bir maçta 2 puan bıraktık dedi.
     Hamzaoğlu, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, içinden bir şey söylemek gelmediğini, ligin ilk devresinin artık geride kaldığını ifade etti.
     Orduspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Hamzaoğlu, 3 puana ihtiyacımız olan bir maçta 2 puan bıraktık. Elimizden geleni yaptık ama 2 puanı bıraktık. İçimden bir şey söylemek gelmiyor, devreyi artık kapattık. İkinci yarıya daha iyi başlamak zorundayız. Böyle bir futbol yetmiyor, daha iyi oynamamız gerekiyor, daha çok çalışacağız diye konuştu.
     Hamzaoğlu, bir soru üzerine, mevcut kadroya takviye yapacaklarını, transferin şart olduğunu daha iyi anladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Oyun olarak iyi durumdayız, ezilmedik. Lige çabuk ısındık, aldığımız puanlar bizi ligin alt sıralarına götürdü. Oyun ve mücadele olarak daha iyi olmak için çalışacağız, elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çok şanslıyız, yenildiğimiz için bizi farklı görenlerin olduğunu biliyoruz. Ama borcu olmayan, ligde sonuncu olan takımız. Ancak taraftarlarımızdan hala büyük destek görüyoruz. Yönetimden baskı yok, eleştiri, serzeniş yok. Kötü günümüzde daha çok yanımızdalar. Bulunduğumuz konum strese sokmuyor, ligin iyi takımı gibi hazırlanarak maça çıkıyoruz. Ümitlendiğimiz konu iyi oynuyoruz, sadece gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz.
     Akhisar Belediyesporlu futbolcu Ahmet Cebe de 3 puan için sahaya çıktıklarını, ellerinden geleni yaptıklarını ancak golü bulamadıklarını söyledi.
     Uğur Demirok ise Orduspor karşısında en iyi şekilde mücadele ettiklerini, kendileri için büyük önem taşıyan maçta 3 puan alamayarak devreyi 2 puan kaybedilen bir maçla kapatmak durumunda kaldıklarını ifade etti.
    
     -Orduspor cephesi-
    
     Orduspor Teknik Direktörü Hector Raul Cuper de takımının oynadığı oyundan memnun olmadığına değinerek, Maçtan memnun değilim. İyi oynamadık, topla oynayamadık. Özellikle ilk yarıda gole çevirmediğimiz pozisyonlar var. Devre arası takıma iyi gelecek diye düşünüyorum dedi.
     Cuper, maçın 79. dakikasında sakatlanarak oyun dışında kalan Monjenin sağlık durumuna ilişkin bir soru üzerine, futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiklerini, oyuncunun suratında önemli bir yara oluştuğunu ve dikiş atıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Mustafa Yıldırım / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER