Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şahan: -Rakibin becerisine mağlup olduk -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Denizli: -Her şeye rağmen önemli bir başlangıç yaptık, herkesi tebrik ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, 4-1 yenildikleri Çaykur Rizespor maçına ilişkin, rakibin becerisine mağlup olduklarını söyledi.
     Mehmet Şahan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin gol pozisyonuna girme becerisi ve kendilerinin de kaçırdıkları pozisyonlar nedeniyle farklı mağlup olduklarını belirtti.
     Oyun farklı skor doğuracak kadar farklı mıydı ya da üst düzey miydi, derseniz hayır diyorum diyen Şahan, skorun farklı olmasını engelleyemediklerini ve sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını ifade etti. Şahan, şunları kaydetti:
     Rakibin becerisine mağlup olduk. Aceleyle çabuku ayırt edemedik ve kaptırdığımız toplar kalemizde gol oldu. Bu takımla idman yapacağız, eksiğin üzerinde çalışmamız gerekiyor. Yakın mesafeden ve elverişli pozisyonları gole çeviremiyorsak, herkes üzerine düşeni yapacak.
     Gaziantepsporlu Mehmet Yiğit de önlerinde daha 16 maçın olduğunu anımsatarak, Denizlisporu yenerek bu maçın telafisini yapacaklarını kaydetti.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise ikinci yarıya iyi skorla başladıklarını belirterek, İleriye dönük geliştirmemiz gereken konular var. Oyuncularımın üstün gayretini gördüm. İleriye umutla bakmamız için bu sonuca itibar etmemiz lazım dedi.
     Denizli, 4-1lik sonucun oyunu gerçek manada yansıtmadığını ifade etti. Oyunlarını geliştirmek zorunda olduklarını kaydeden Denizli, şöyle devam etti:
     Her şeye rağmen önemli bir başlangıç yaptık, herkesi tebrik ediyorum. İyi oynadık ama istediğim çizginin çok gerisindeyiz. Sonuç olarak bizim için çok iyi bir pazar günü oldu. PTT 1. Liginin dünyada bir benzeri yok. 10-12 tane takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği bir ligde kimin nerede darbe alacağı belli olmaz. Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bize yenseydi aşağı-yukarı aynı çizgiye gelecektik. Onlar da en az bizim kadar iddialı, hala da iddialılar. Aradaki puanlar her an değişebilir.
     Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen de İyi oynadığımızı düşünüyorum. İki haftadır bu maça hazırlanıyorduk. Rakibimiz de çok iyi oynadı. İlk yarının 1-1 bitmesiyle beraber, ikinci yarı iyi başladık ve bunu skora yansıttık. Galibiyeti Rize halkına ve Mustafa Denizli hocamıza armağan ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER