Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kaya: Bir puanın bile çok önemli olduğu ligde, alınacak tüm puanlar çok değerlidir -Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: Son 10 yılın en iyi liglerinden biri oy


GAZİANTEP (A.A) - PTT 1. Ligde Adanasporla sahasında 1-1 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun Teknik Direktörü Suat Kaya, Bir puanın bile çok önemli olduğu ligde, alınacak tüm puanlar çok değerlidir dedi.
     Kaya, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Adanasporun baskılı oyunuyla golü bulduğunu, hemen ardından da beraberlik golünü attıklarını söyledi.
     Karşılaşmanın ilk yarısında maçı bitirebilecek pozisyonlar bulduklarını belirten Kaya, İkinci yarı iyi mücadele ettik, çok koştuk. Bir puanın bile çok önemli olduğu ligde alınacak tüm puanlar çok değerlidir diye konuştu.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ahmet Devret de, iyi bir takıma karşı oynadıklarını ifade ederek, Rakibimiz karşısında iyi mücadele ettik. Böyle oynarsak iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum dedi.
     Ömer Yalçın ise Adanaspor maçının zorlu olacağını bildiklerini ve hazırlıkları da bu bilinçle yaptıklarını ifade etti. Yalçın, Adanaspor karşısında bir puanla yetindiklerini, ancak Karşıyaka maçından 3 puanla dönmek istediklerini kaydetti.
    
     -Adanaspor cephesi-
    
     Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, son 10 yılın en iyi liglerinden birinde oynadıklarını, bu yüzden bir puanın da çok önemli olduğunu söyledi.
     Gaziantep deplasmanına galibiyeti hedefleyerek geldiklerini belirten Eriş, şöyle konuştu:
     Bazen kazanamıyorsanız, kaybetmemeniz gereken maçlar var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sıradan bir takım değil, aksine yetenekli futbolculardan kurulu bir takım. Elbette ki kazanmak için pozisyonlar ürettik. Ancak böyle bir maçı kazanamıyorsanız, kaybetmeyeceksiniz. Son 10 yılın en iyi liglerinden biri oynanıyor. Bu yüzden bir puan da çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum.
     Adanasporlu Merthan Açıl da, Gaziantepe 3 puan almak için geldiklerini belirterek, buna karşın aldıkları bir puanın da önemli olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER