Maçın ardından

Maçın ardından -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: -Futbolcularım çok inandılar ve çok savaştılar, o yüzden böyle bir galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: -Özellikle m


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Kardemir Karabüksporu 3-2 yenen Ordusporun teknik direktörü Hector Cuper, Futbolcularım çok inandılar ve çok savaştılar, o yüzden böyle bir galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum dedi.
     Cuper, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk 40 dakika çok iyi oynadıklarını belirterek, şöyle devam etti:
     İlk yarı keşke bir gol daha atsaydık. Çünkü biraz rahatlık hissedecektik. Maçta daha sakin oynayacaktık ama bu golü bulamadık. Futbolda zaten rahatlık ve sakinlikten bahsetmek zor. Çünkü bu durumlar çok zor oluşuyor. Son 3 dakika çok kötü bir 3 dakika yaşadık saha içerisinde. Bu şekilde de ilk yarı bitti. İkinci yarıya çıktığımızda oyuncularım benim istediğim tepkiyi verebildiler. Futbolcularım çok inandılar ve çok savaştılar, o yüzden böyle bir galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum. Öncelikle beraberlik istemek gerekiyordu, ondan sonra galibiyet geldi.
     Cuper, maçta kendilerini destekleyen Orduspor taraftarına da teşekkür etti.
    
     -Kardemir Karabükspor cephesi-
    
     Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise oyuncularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Özellikle maçın ilk devresinde bulduğumuz 2 golün ardından ikinci yarı yediğimiz 2 gole çok üzülüyorum. İkinci devre çok fazla pozisyon vermememize rağmen galibiyeti koruyamadık. Ama önceki maçlara göre mücadele gücünden memnunum. Bu bize artı olarak dönecektir. Bana göre deplasmanda 2 gol atıyorsanız mağlup olmamanız gerekiyor. Ordusporu da aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederim.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER