Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kızıltan: Önemli olan kazanmaktı ve kazandık


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyasporun teknik direktörü Özcan Kızıltan, Önemli olan kazanmaktı ve kazandık dedi.
     Kızıltan, 1-0 galip ayrıldıkları Kızılcahamamspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, bu maçta kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, grupta kendilerinden iki basamak üstte bulunan bir takımı yendiklerini söyledi.
     İlk yarı pozisyon bulmalarına rağmen gol atamadıklarını, gol gecikince önceki haftalardan kaynaklı olarak endişelerin arttığını ifade eden Kızıltan, şunları kaydetti:
     İkinci yarı oyuncularımızın büyük gayretiyle bir gol bulduk. Belki goller de olabilirdi. Biraz skoru koruma düşüncesiyle hareket edildi. Önemli olan kazanmaktı ve kazandık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Çok gayret gösterdiler.
     Kızılcahamamspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım da pozisyonlar bulmalarına karşılık gol atamadıklarını söyledi.
     Bunun üzerine, ev sahibi takımın avantajını ele aldığını belirten Yıldırım, Hakem de çok ucuz bir faul verdi. Daha sonra oyun içerisinde bakıyorsun aynı pozisyonlarda vermiyor. Bu nasıl standart- Genelde hakemler hakkında konuşmuyorum ama bu çok belirleyici oldu. Golden sonra bazı pozisyonlar bulduk, değerlendiremedik diye konuştu.
     Bu arada, maçtan galip ayrılan Yeni Malatyaspor, puanını 33e yükselterek, grupta 6. sırada yerleşti. Haftaya 33 puanla 5. sırada giren Kızılcahamamspor ise bu mağlubiyetle 7. sıraya geriledi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER