Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Karaman: Hiç pozisyon yokken Batalla, oyun zekasını, futbolculuğunu konuşturup bize 3 puanı getiren golü attı -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Kendi bariz hatamızla beklen


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçına ilişkin, Hiç pozisyon yokken Batalla, oyun zekasını, futbolculuğunu konuşturup bize 3 puanı getiren golü attı dedi.
     Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda çok net pozisyonlar bulduklarını belirterek, Soyunma odasına 2-0 önde girebilirdik. İkinci yarıda da kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Hiç pozisyon olmadan Batalla, oyun zekasını, futbolculuğunu konuşturup bize 3 puanı getiren golü attı. Önemli olan 3 puandı. Oyuncularımı kutluyorum diye konuştu.
     Karaman, gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları maçı kazanıp üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini dile getirdi.
     Hikmet Karaman, taraftarların Pintoya gösterdiği tepkinin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
     Pintoyu sahada arkadaşları desteklemeye çalıştı. Bir santrfor gol atamayınca güvenini kaybeder, bir an önce gol atmak için egoist olur. Penaltıyı da o yüzden atmak istedi. Bir ara Pintoyu oyunda tutup çift santrfora dönmeyi düşündüm. Batalla golü attıktan sonra yanıma çağırıp sevincini Pinto ile paylaşmasını istedim. Ben Pintonun çok yakın bir zamanda patlama yapıp, taraftarlarca alkışlanacağına inanıyorum.
     Oyunculardan Basser ise maça çok iyi başladıklarını ancak kazandıkları penaltıyı kaçırmanın etkisiyle kötü oynadıklarını söyledi. Maçın ikinci yarısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Basser, aradıkları golü bulup sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.
     Sakatlığıyla ilgili soru üzerine Basser, Ayağım burkuldu, önce kırıldı sandım. Soyunma odasında bandaj yapıldı. Yarın hastanede yapılacak muayeneden sonra durumum netlik kazanacak dedi.
     Maurice Edu da son yenilgilerden sonra bu maçın kendileri için daha önemli hale geldiğine değinerek, Bugün herkes sahaya en iyisini yapmak için çıktı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Sivasspor cephesi-
    
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yenilgiyi hak etmediklerini dile getirdi.
     Maçın önemine değinen Çalımbay, şöyle konuştu:
     Bu maçtan puan veya puanlar almamız gerekiyordu. Maça da öyle başladık. Maçın başında penaltı vardı. Penaltıya bir şey demiyorum ama Beşiktaş maçında bize bariz penaltı verilmezken, burada hafif bir dokunmayla penaltı verildi. Kızdığımız, üzüldüğümüz konu bu. Oyuna genel olarak baktığımızda ise iki takım da galibiyet için oynadı. Bizim de pozisyonlarımız vardı. Kendi bariz hatamızla beklenmedik bir anda Bursaspor gol kazandı. Ondan sonra Bursaspor daha çok pozisyon buldu. Ne bu maçta ne de Beşiktaş maçında yenilgiyi hak ettik. Maçın hakkı beraberlikti
     Kamil Grosicki ise sahaya 3 puan için çıktıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER